Winfield High School

Bell Schedules

High School Bell Schedule The high school operates on a Block Schedule. Each Day notated as either A or B.

Lunches are held during 3rd block:
A Lunch 11:35 - 12:05
B Lunch 12:10 - 12:40
C Lunch 12:45 - 1:15
Description / Period Start Time End Time Length
Block 1 8:00 AM 9:25 AM 85 min
VCIS 9:30 AM 10:00 AM 30 min
Block 2 10:05 AM 11:30 AM 85 min
Block 3 11:35 AM 1:35 PM 120 min
Block 4 1:40 PM 3:05 PM 85 min
CIA 3:10 PM 3:35 PM 25 min